Защо мебели Арт Мика

„Арт Мика“ е специализирана в производството на мебели, предлагайки цялостни интериорни решения и професионални консултации при избора на комплексно обзавеждане за домове, офиси и обществени пространства.

Модерна визия

Възможностите за избор на модерни мебели, цветове и размери ще ви изненадат приятно. А многообразието на познатите стиловете, адаптирани в съвременен вариант ще ви изумят.

Съчетанието на изискана визия и практичен дизайн е водещо за нас.

Нашата история и мисия

Фирма “Арт Мика” ЕООД регистрира дейността си през 2019 г. Основател на фирмата е Валентин Тонев, който поставя началото и развива дейностите по производството на мебели. С течение на годините фирмата се формира като бизнес, който залага на индивидуалност,
креативност и качество при изработката на продуктите. Към днешна дата мебели “Арт Мика” се позиционират като производител на висококачествени мебели по индивидуални проекти,
които допринасят за създаването на уют и стилен начин на живот.

Мисия

Нашата мисия е да предоставяме на клиентите уникални и функционални мебели, които съчетават естетика, качество и иновации. Постоянно се стремим да удовлетворим нуждите на нашите клиенти, предлагайки им персонализирани решения и създавайки уютни и стилни пространства.

Визия

Желаем да вдъхновяваме хората да създават уникални и комфортни обитаеми пространства, като постигаме това чрез иновации, устойчивост и ангажираност към клиентите си.

Цели

Да работим към постигане на екологично устойчив бизнес, като намалим отпадъците и използваме устойчиви материали.

"Арт Мика" ЕООД e с договор за безвъзмездна финансова помощ

Вярваме, че с нашия потенциал, перфекционизъм и креативност ще ви предложим оптимално решение със съвременни средства на разумна цена.

Адрес на цеха:

гр. Варна, ул. Петко Стайнов 1

Емайл:

tonev.valentin@gmail.com

телефон

+359 885 907 823

wpChatIcon