ОБЗАВЕЖДАНЕ

Как ви помагаме да обзаведете вашето помещение

Екипа ни от надеждни партньори – креативни дизайнери, представители на най-висок клас материали и мебелен обков, и прецизни професионалисти ще създадат за вас най-добрата реализация на вашите идеи.

надежден партньор в обзавеждането

Базирани на дългогодишен опит, екип от високоспециализирани специалисти и модерен машинен парк, ние ви гарантираме високо качество и естетика на произведените мебели.

мебели изработени по ваш вкус

Подхода ни е индивидуален, с прецизност към детайла и стремеж за безкомпромисно качество. Целта ни е безупречен резултат, който ни гарантира и устойчиво позициониране на пазара.

най-добрите материали

Работим само и единствено с първокласни брандове материали и мебелен обков, доказали своето качество, функционалност и новаторски дух.

Хол

В галерията със снимки ще ви предложим колекция от свежи идеи за модерен хол, с помощта, на които ще придадете съвсем ново излъчване на жилището си. Като едно от най-обитаемите места в дома, холът задава тон на останалата част от къщата. И ако някои го възприемат като просто “уютно местенце”, то за други е чудесна възможност за експерименти и разчупване на стереотипите.

Кухня

Вижте някои от нашите кухненски системи и открийте тази, която пасва идеално на дома и стила ви. При нас ще намерите и реализирате вашата мечтана кухня. Вдъхновете се от разнообразието на материали, форми, цветове и стилове, а ние ще предложим реализация на идеите ви.

Детска стая

Всеки родител иска да предостави най-доброто на своите деца. Затова възможностите и въображението нямат граници, щом са заложени мечтите на децата .Атмосферата, която детското обзавеждане придава на детската стая е изключително важен фактор и ние се отнасяме с грижа и деликатност към всеки детайл.

Гардеробни

Нашите гардеробни системи предлагат разнообразни решения за съхранение – открити или закрити – подходящи за всеки вид и размер помещение. Освен с функционалност те могат да се отличават с модерен дизайн и новаторски идеи.

Спалня

Спалнята трябва да е удобна, уютна и разбира се стилна. Може да разгледате нашите реализирани концепции и да откриете вашето мечтано убежище. Или да създадем такова по ваш вкус и стил.

Работни

Свежите идеи за дома не се изчерпват само с обзавеждане на основните помещения. Ние сме добър избор и при реализирането на идейни проекти по клиентски желания.

"Арт Мика" ЕООД e с договор за безвъзмездна финансова помощ

Вярваме, че с нашия потенциал, перфекционизъм и креативност ще ви предложим оптимално решение със съвременни средства на разумна цена.

Адрес на цеха:

гр. Варна, ул. Петко Стайнов 1

Емайл:

tonev.valentin@gmail.com

телефон

+359 885 907 823

wpChatIcon